Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Årets første jagt i Jydsk Jagtrideklub er aflyst grundet Herbes udbrud i Danmark.

Vi må desværre erkende at det ikke kun er Corona, der kan ødelægge årets jagtprogram.

Som en konsekvens af Herbes udbrud flere steder i landet, er det blevet besluttet at aflyse årets første jagt i Gjern, og flytte denne jagt til forårets sidste jagt den 19. juni.

Forårets første jagt bliver således på Wiffertsholm den. 1. maj.

Se nærmere på hjemmesiden

Vi får så indtil videre kun 4 jagter i foråret, men håber at kunne råde bod på dette senere på året.

Vel mødt til på Wiffertsholm som forårets første jagt, og stadig under hensyntagen til de gældende Corona regler.