10. jagt, Hubertusjagt Bidstrup Gods – OBS! kl. 10:00

Hubertusjagt Bidstrup Gods, 10. jagt

Den årlige, traditionsrige Hubertusjagt i Jydsk Jagtrideklub, som har været afholdt siden 1964.Nærmere følger i separat invitation til jagt og efterfølgende aftenfest på Kongens Bro kro.

Regler for deltagelse i Hubertusjagten

Kun de jagtryttere og inviterede gæster, som har fuldført 2 jagter i indeværende år,
uanset klub, kan deltage i Hubertusjagten. For at deltage i opløbet om rævehalen, skal man opfylde følgende kriterier:

• Have fuldført dagens jagt.
  • Have fuldført 2 jagter i Jydsk Jagtrideklub i indeværende år.
  • Være tilmeldt Hubertusfesten.
  • Være fyldt 16 år, og være medlem af Jydsk Jagtrideklub.

Rævehalen kan ikke vindes 2 år i træk

Medlemmer af Jydsk Jagtrideklub kan deltage som gæst i Sportsrideklubbens Hubertusjagt i Dyrhaven når følgende er opfyldt:

• Man skal have redet 15 fuldførte jagter i JJR.
  • Man skal have fuldført mindst 6 jagter i indeværende år i Jydsk Jagtrideklub.
  • Upåagtet at man opfylder ovenstående 2 betingelser skal bestyrelsen for Jydsk Jagtrideklub i hvert enkelt tilfælde skal godkende, at man deltager.
  • Sportsrideklubben tillader kun at der deltager 5 ryttere hvert år, og det er princippet – “først til mølle”, der gælder.
  • Det er bestyrelsen, der tilmelder den enkelte rytters deltagelse i Sportsrideklubbens Hubertusjagten.

Bidstrup Gods, Bidstrupvej 1, 8870 Langå

Under jagten serveres en snitte med øl eller vand. Efter jagten gløg og småkager - også til publikum.