Image Alt

6. jagt, Estruplund, 10:30

estruplund-1

6. jagt, Estruplund

Estruplund er en hovedgård som ligger i Estruplund Sogn i Norddjurs Kommune. Estruplund var oprindelig navnet på en skov i Estrup Sogn. Vi skal ride jagt i det smukke område omkring hovedgården og får også fornøjelsen af at springe nogle forhindringer på en øde ø, siger Tessa.

Estruplundvej 37A, 8950 Ørsted

Tessa Pultz

Tessa Pultz

Senest 1 . september til Tessa Pultz. Telefon 53 63 60 51 - mail: Tessapultz@live.dk

Medbragt mad nydes efter jagten med god afstand.