Image Alt

7. jagt, Sulsted, 10:30

Sulsted, 7. jagt

Vi skal ride en spændende jagt, nordenfjords. Og her tænker vi på Limfjorden. Ulrik har bygget en spændende jagt i området omkring Vestbjerg, hvor vi både kommer i skov og i det åbne terræn.

Christianshaab, Hammervej 50, 9381 Sulsted

Ulrik Kjærsgaard

Bjarne Mørup / Kim Schewing

Senest 15. september til Ulrik. Telefon 20 43 29 16 - mail: ulrikk71@gmail.com

Der kan købes Lune frikadeller med kartoffelsalat samt kage og kaffe til 50 kr. Bestilling nødvendigt. Desuden kan der købes øl og vand. Man er selvfølgelig også velkommen til at nyde sin egen medbragte mad.