Image Alt

9. jagt, Thy Nationalpark, 10:30

Thy Nationalpark, 9. jagt

Suzanna og Karina er vært ved en altid spændende jagt i Thy Nationalpark.

Tvorupvej 36, Tvorup, 7700 Thisted

Suzanna Child Andersen / Karina Rose Sørensen

Kim Schewing

Senest 13. oktober til Suzanna Child Andersen. Telefon 28 13 62 60 - mail: felizesurpresa@hotmail.com

Medbragt mad nydes efter jagten. Der kan bestilles fiskekagemand fra det Gl røgeri i Hanstholm - Endelig pris opgives ved tilmelding. Medbring selv drikkevarer. - PS Grundet de nye forsamlingsregler, kan der max. deltage en tilskuer pr. tilmeldt rytter, da vi ikke må være over 50 personer. Publikum må cykle rundt på ruten, da Naturstyrelsen ikke tillader at man kører ind i området i bil. - Der vil måske blive arrangeret kørsel i hestevogne til de der tilmelder sig først. - Endelig besked følger.