Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

2. jagt blev holdt på Wiffertsholm

Der var 22 deltagere i et virkelig varmt og solrigt vejr. Vi var så heldige at fotograf Tanja Sloth Andersen fra www.Grafiskstudio.dk tog rigtig mange gode billeder hvoraf nogle kan ses her på siden.

Se de flotte fotos her…

Se flere billeder fra Tanja her…

Fotos kan købes i 2 størrelser:
– Webstørrelse til internet: 10 kr. pr. stk.
– Fuld størrelse til print: 100 kr. pr. stk.

Send en mail til Tanja på mail@grafiskstudio.dk og angiv, hvilke fotos du bestiller (nummeret står under billederne på nedenstående link). Betaling på mobilepay til 2856 9034.

Ida, der var med som publikum, har også denne gang været flittig og rigtig hurtig til at redigere en film fra jagten, der var meget varm for både heste og ryttere. Den kan man faktisk godt fornemme, man kigger med.

Tak til Tanja og Ida 🙂

Se Idas film her: