Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Jagt nr. 3 ved Langesø
04.05.2013

Jagtlægger: Fyns Jagtrideklub i samarbejde med Sportsrideklubbens Jagtafdeling
Officials: Medlemmer af Fyns Jagtrideklub og Sportsrideklubben
Referant for Jydsk Jagtrideklub: Gitte Eberhard

Et dejligt vejr og en lysegrøn bøg.
Jagten på Fyn var en stor oplevelse. Knap 100 heste, hvor af små 20 var fra Jydsk.
Feltet blev delt op i tre, som så red med en rum tid imellem.
Solen skinnede og bøgen var sprunget ud, så smukt.
Der skete så meget den dag at jeg ved snart ikke hvor jeg skal starte. Men hvorfor ikke her… Da vi endelig kommer afsted og er nået ned i skoven kommer en rytter ridende imod os. Grundet en fyldt blære må han af hesten og have det klaret. Da han hopper af lyder der et piffffffffft og så et PIS. Til jer med air veste, husk at løsne den fra sadlen før i hopper af 🙂
Under velkomsten bliver et også jydsk medlem udråbt til årets jagtrytter hos Fyns…. For senere at midste sin makker i feltet. Makkeren blev simpelhen væk fra feltet og måtte til sidst ride tilbage til godset.
Så det med en bagmaster, ses jo her at være en rigtig god idé.
Da vi kommer tilbage til slottet, lyder det sig at den rytter som mistede sin hest under jagten, kunne hente den ved smeden.
Smil over de ting som skete, og smil over at alle kom godt hjem. Trods alt!
Om jagten; jagten var desværre bygget sådan op, at vi mest af alt kun kunne ride i enkelt kolonne over de fleste af forhindringerne. Det synes jeg bare er så skide øv. Det er ok på enkelte serier, hvis andet ikke et muligt. Men dette var under alle serierne.
Men til forhindringerne og udfordringerne kan jeg kun sige… Da var alt muligt og fantasien var godt brugt. Op og ned, snørklede stier, dybe landinger, vand, hurdel, udsigt og fange fold.
Stemningen var god og det tæller jo også en del.
Efter endt jagt, mødes vi jydske til frokost i det grønne. Skide hyggeligt og igen højt humør.
Endnu engang tak for en ok jagt.

Referent: Gitte Eberhard