Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Jagt nr. 2 ved Gjern
12.05.2012

Jagtlægger: Herluf Rahr
Ræve: Jens Laursen og Herluf Rahr
Master: Allan Heiselberg
Bagmaster: Georg Nielsen

Årets anden jagt var i Gjern Plantage, som var et område, hvor det var længe siden, der havde været jagt – den eneste der kunne huske, at der havde været jagt, var Marie Louise.
Da vi kørte hjemmefra var det en stormfuld og våd omgang, da vi så kom til Gjern, regnede det lidt, men da vi fik hestene ud af traileren, lysnede det da heldigvis op, så vi kunne sadle vores heste i tørvejr, det var en god ting, men varmt var det ikke, der var en der havde glemt at tænde for varmen.
Der var ca. mødt 30 ekvipager op, så vi var et fint felt, med nogle fynske jagtkammerater iblandt. Det var et rigtig dejligt terræn med et meget bakket og frodigt landskab, man kunne godt mærke at hestene virkelig skulle bruge sig. Der var rigtig mange gode spring, en lille å, en banket inde midt i skoven, så hestene skulle være hurtig på benene, men alle kom med over alle spring, så en rigtig god jagt lavet af Herluf Rahr.

Vi sluttede af med medbragt mad i det skønne grønne, som hurtig var overstået da der ingen varme var, men det holdte da tørvejr under hele jagten, så vi kom tørre hjem.
Så endnu en rigtig god dag med hyggelig samvær med jagtkammeraterne.

Referent: Ann Kristina Pedersen (Søs)