Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Jagt nr. 3 ved Tjele
20.05.2017

Jagtlægger: Frederikke Stranges

Master: Jan Stranges

Ræve: Jens Laursen & Kim Schewing

Bagmaster: Hans Jacob

For første gang i over 45 år, fik Jydsk Jagtrideklub æren af at bolte sig igen på Tjele Gods. Tjele Gods har i dag over 3000 hektar, så der var nok terræn til de 28 rytter, der var mødt op.

Christian Ditlev Lüttichau holdte en fin velkomsttale, hvor han fortalte om den gang hans far Hans Helmuth Lüttichau lavede spændende og udfordrende jagter. I år blev springene knap så vilde, men næste gang vil Christian Ditlev meget gerne udfordre hans fars evner og garantere vand.

Jagten bestod af 8 serier med 38 spring fordelt på 17 km. Ruten var primært i skove og marker med nogle få passager over asfaltveje. Terrænet var varieret og med flotte udsigtsposter over Tjele Langsø. Pausen blev også afholdt med udsigt til Tjele Langsø.

Publikummet blev kørt i en særdeles luksuøs vogn af Godset skovfode, der til dagligt blev brugt til jægerne. Tanken med vognen var, at kørefeltet skulle være så kort som muligt således, at publikummet kunne nå at se de planlagte serier og komme hinanden mere ved. Jagtlæggeren måtte dog sande at timingen for kørefeltet ikke var helt i top, da publikum aldrig nåede at se den 7 serie, der var på toppen af en bakke med udsigt over Tjele Langsø. Det var ellers planen, at publikummet skulle havde haft fornøjelsen af denne serie, da der var nogle særlige udfordrende spring op og ned af skråninger. Bedre held næste gang!

Efter en vellykket jagt, blev madpakkerne nydt i et af Godsets autentiske jagtstuer, der tidligere har været brugt som kro.

 

Frederikke Stranges