Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Vilhelmsborgs 20 års jubilæum
20.08.2011

Vilhelmsborg fejrede 20 års jubilæum den 20. august 2011
…og Jydsk Jagtrideklub var med!

Lørdag den 20/8 var vi 8 friske jagtryttere, som skulle repræsentere Jydsk Jagtrideklub ved Vilhelmsborg’s 20 års jubilæum som Danmarks Nationale Hestesportscenter.

Vi var de første som skulle med ind til åbningen af et større show i den store opvisningshal med masser af publikum, dette foregik på den måde, at der var 4 ryttere, som viste vejen for en flot 4 spands lukket vogn, og 4 ryttere, som red bagved. Efter åbningstalen red vi en flot opvisning, hvor der var stillet 4 jagtspring op i opvisningshallen.
Efter denne fantastiske oplevelse var vi jo helt høje, og måtte lige en tur rundt på militarybanen for at få brugt noget energi.
Til selve showet var der jo lige fra de små miniatureheste til de helt store belgiere, der vejer hen ad en 1,5 tons.
En alt igennem flot og oplevelsesrig dag.

Allan Heiselberg