Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Jagt nr. 6 ved Gl. Estrup
07.09.2019

Master: Tessa Pultz

Bagmaster: Hans Jakob Fenger

Ræve: Jens Laursen og Kim Schewing

Året 6. jagt, som var den første efterårsjagt, blev afholdt i den smukke natur omkring herregården Gl. Estrup. Der deltog 19 equipager til denne jagt.

Denne tur beviser at man ikke behøver 250 ha for at arrangere en jagt. Selvom arealet var lille, fik vi en fantastisk rute på 14 km med ca. 40 forhindringer.

Vi var heldige med det fantastiske solrige efterårsvejr. Tessa havde arrangeret turen ned til mindste detalje. I mine øjne må Tessa være en spåkone, for da den kortvarige byge faldt, kunne vi være i læ og nyde en lille dram under trækronerne ved det lille skovarbejderhus mens hun fortalte historien om stedet.

Der har ikke været afholdt jagt på Gl. Estrup i mange år, men med Tessas store indsats lykkes det og jeg håber ikke det bliver sidste gang.

Så en stor tak skal lyde til Tessa Pultz for hendes store arrangement og selvfølge en stor tak til de fremmødte for en god jagt.

Denise Larsen