Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Image Alt

2. Jagt – Farstrup

IMG_7159

Igen i år byder Bjarne os velkommen på jagt i Farstrup, men denne gang på Lundby og Borup hede.

Der vil være mulighed for at ride med i et følgefelt på denne jagt. Har man lyst til at prøve kræfter med nogle små forhindringer, vil dette også være muligt.

Følgefeltets deltagere bedes møde i hvide ridebukser og rød jakke/bluse. Gæster* må bære sort sikkerhedsvest udover jakken. Se mere om påklædning og regler for deltagelse på:

https://www.jydskjagtrideklub.dk/paaklaedning-2/

 

*Ønsker du at ride med som gæst, kontakt venligst en af klubbens mentorer eller et bestyrelsesmedlem inden jagtdagen. Telefonnumre og mailadresser kan findes her på hjemmesiden.

Dato:

23. april 2022 kl. 10.30

Sted:

Frejstrupvej 3, 9240 Nibe

Jagtlægger:

Bjarne Mørup

B-repræs.:

Bjarne Mørup

Tilmelding:

Senest 19. april til Bjarne på tlf.: 23 48 07 92 eller mail: bjarne.m@mail.tele.dk

Info:

Det er muligt at bestille landgangsbrød inkl. øl/vand for 50 kr. pr. næse. Husk at tilmelde dine tilskuere til frokost.