Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Image Alt

4. Jagt – Klosterheden

En vestjydsk hedeplantage med indbydende brandbælter kilometer efter kilometer. Vi har udvalgt nogle få af dem til en kortere tur.

Opdateres med information om evt. følgefelt senere.

Mødested: Hovedvejen 8, 7620 Lemvig

https://maps.app.goo.gl/kDFGFy5ERE2ZMUrf9

Indkørsel til “Maskincentralen”. Følg skiltningen.

Vær opmærksom på, at du kun benytter de offentlige veje i skoven ved kørslen til mødestedet. Nogen GPS’er anviser skovveje, hvor kørsel ikke er tilladt.

Brug Gl. Landevej for at komme ind til mødestedet og brug evt. Klosterhedevej for at komme ind til Gl. Landevej. Hvis du kommer via Struer kan Fovsingvej evt. benyttes.

Der er mulighed for ride med i et følgefelt uden forhindringer på denne jagt. Pris og regler for deltagelse i følgefeltet kan findes her.

Så hvis du går med en jagtrytter gemt i maven, og gerne vil prøve kræfter med jagtridning, er denne jagt en oplagt mulighed!

Klubbens medlemmer vil tage godt i mod dig, og hjælpe dig gennem dagen.

Dato:

8. juni 2024 kl. 10.30

Sted:

Hovedvejen 8, 7620 Lemvig

Jagtlægger:

Hans-Peter Harpøth & Severin Lassen

B-repræs.:

Severin Lassen

Tilmelding:

Senest 4. juni til Hans-Peter Harpøth på tlf.: 41 39 11 88 eller mail: hanspeter.harpoth@gmail.com

Info:

Medbragt mad nydes efter jagten. Medbring stole og evt. et bord.