Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Rykkerbrev på medlemmer der ikke betaler til tiden

Indsæt navn og adresse på det medlem, der ikke har betalt til tiden

 

By                        den  ___/___ 20

 

Kære Jagtrytterkammerat

Ved gennemgang af medlemslisten har jeg konstateret, at du ikke har betalt kontingent for indsæt årstal.

Jeg håber, at dette er en forglemmelse, og vedlægger kopi af faktura. Jeg vil bede dig betale hurtigst muligt dog senest den indsæt dato for senest betaling.

Hvis jeg modtager kontingent fra dig senest på denne dato, vil du fortsat være medlem af klubben. Hvis jeg ikke har modtaget kontingent fra dig på denne dato, vil jeg gå ud fra at du ikke længere ønsker at være medlem af Jydsk Jagtrideklub, og dit navn vil blive slettet på medlemslisten.

Jeg og resten af bestyrelsen håber selvfølgelig at den manglende betaling blot er en forglemmelse, da vi gerne vil beholde dig som medlem af klubben.

Med venlig hilsen

Jydsk Jagtrideklub

Severing Lassen
Kasserer