DK-7441 Bording

Generalforsamling udskudt…

Grundet regeringens fortsatte nedlukning af Danmark, er vores generalforsamlig desværre udskudt på ubestemt tid.

De vi ikke kender fremtiden med Corona nedlukning, må vi desværre afvente og se tiden an.

Så snart det er muligt at afholde generalforsamlingen, vil komme en invitation 14 dage før mødet.

Invitationen med dagsorden, tid og sted, vil blive udsendt som direkte mail til alle medlemmer og ligeledes blive offentliggjort her på  siden.

Der er stadig ledige jagter der skal besættes for foråret, så tøv ikke med at melde ind.

Datoer for de kommende jagter:

Forår:
17/4. Gjern – Herluf Rahr
  1/5. Wiffertsholm – Kim Schewing
22/5  Pinse weekend – Ledig
  5/6. Ledig
18-19-20/6, weekend tur Als odde.

Efterår:
11/9. Odder – Hans Jacob Fenger
25/9. Gl. Estrup  – Tessa Pultz
9/10  Tornby- Calle
23/10 Ledig
13/11 Hubertusjagt Bidstrup

Vi vil hermed også gerne opfordre alle til at melde ind hvis de kan påtage sig en af de ledige jagter.

Venlig hilsen og Godt Nytår til alle