Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Høj i hatten

Der var ved generalforsamlingen stemning for at investere i en høj hat med indbygget sikkerhed, således at feltets Master kan ride iført den traditionelle hovedbeklædning under hele jagten uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Hatten blev bestilt og håndlavet i Holland. Vententiden har været lang, men NU er den ankommet, og blev på behørig vis indviet på årets tredje jagt ved Wiffertsholm Gods.

Foruden klubbens midler har to medlemmer, Marie-Louise Christensen og Calle Persson, bidraget til indkøbet – en stor tak skal lyde til jer!

Calle lagde hoved til jomfruturen som Master på Wiffertsholm-jagten.