Telefon:
+4540501706

Postadresse:
Bønderskovvej 8, Als,
DK-9560 Hadsund

Jydsk Jagtrideklub er en rideklub drevet 100% af frivillige kræfter.

Vores webside bruger cookies for at forbedre din oplevelse som besøgende. Et besøg på websiden betyder, at du accepterer brugen af disse i overensstemmelse med gældende regler og politikker for privatliv.

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_phone” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847

[mkdf_icon icon_pack=”font_elegant” fe_icon=”icon_clock_alt” size=”mkdf-icon-tiny” custom_size=”16″ type=”normal” icon_animation=”” title_padding=”12″ hover_icon_color=”#f1b847″

Aflysning af Hubertusjagt

Desværre er det nu en realitet med aflysning af årets Hubertusjagt på Bidstrup Gods.

Da regeringen i går meddelte ekstra stramninger i forhold til at begrænse smitteudviklingen af Corona i Danmark, var et af punkterne jo at forsamlingsforbud det blev nedsat fra 50 til 10 personer.

Da ændringerne træder i kraft fra mandag den 26. oktober, er det så desværre ikke muligt at afholde hverken jagt eller fest her i 2020.

Men vi må samle alle kræfter til forårets jagter, og håbe på at de ekstraordinære stramninger er ophørt til den tid, eller i bedste fald at der er kommet helt styr på Corona-pandamien.

Så vi håber på at kunne holde et brag af en fest til næste års Hubertusjagt.

Rigtig god vinterpause til alle…

Venlig hilsen 

Bestyrelsen